/ NOVA
Инат и тишина ще властват в една от кухните, а в другата – чудодейна дума ще превърне готвач в локомотив
 Тази вечер в Hell’s Kitchen България от 21:00 часа по NOVA зрителите на оспорваното състезание за професионални готвачи в българския ефир ще станат свидели как един от претендентите за голямата награда от 100 хиляди лева ще постигне неочакван рекорд в шоуто и ще впечатли истински шеф Виктор Ангелов. Кой ще бъде готвачът и с какво ще успее да издуха конкуренцията от трите сезона на горещия кулинарен формат предстои да разберем. Но ще се роди нов терминатор в кухнята и крайно неочаквано явление ще поведе единия отбор към изненадваща победна серия. Инат и тишина ще доминират в другата половина на кухнята, а топ готвачи ще се поддават на емоции - нещо нежелателно за успеха в професионалната кухня. Как ще се справи със ситуацията шеф Виктор Ангелов и ще има ли наказани? Гледайте Hell’s Kitchen България тази вечер по NOVA.

Кухнята на Ада
NOVA

Кулинарните командоси на шеф Ангелов ще се сблъскат с ново изпитание, което сериозно ще тества уменията им да слушат, отстояват и приемат чуждо мнение. Все познания, изключително важни за бъдещи шеф готвачи. Как ли ще се справят с новото предизвикателство и ще успеят ли да покажат висш пилотаж в кухнята? Със сигурност ще им се наложи да готвят като за последно и да доказват какво е общото между кулинарията и брака. Напрежението в кухните на Ада ще владее положението, но един сън в чиния ще се окаже катализатор на неуспеха и ще бъдат изречени тежки думи и посочени очевидни истини. Победата ще е наистина сладка, а загубата – меко казано горчива.

Кухнята на Ада
NOVA

Отборният дух на сини и червени ще продължи да бъде на изпитание и при предизвикателството на вечерните поръчки. Тишината трайно ще завладее една от кухните, но този път един готвач ще откаже помощ и ще се запъне в своя инат до крайност. Каква ще е реакцията на останалите - ще успеят ли да овладеят емоциите и да стегнат редиците, или неминуемо ще се хлъзнат по пътя към неуспеха? Дамите ще ни покажат как една добра дума има чудодейна сила да превръща готвачи в локомотиви. Ще разберем и дали „пърхането с мигли“ си остава изпитан начин за справяне с тежки проблеми, както и докога този похват може да се прилага в Hell’s Kitchen България? На финал в едната половина на кухнята ще звучи музика от синхронното тракане на черпаци и тигани като в истинска симфония, докато в другата – какафонията на разрушителното его, паниката и трайната липса на екипност – ще удвоява децибелите на провала. Каква ще е рекцията на шеф Виктор Ангелов и ще има ли изправени до стената готвачи? Гледайте Hell’s Kitchen България тази вечер от 21:00 часа по NOVA.

Hell’s Kitchen България - всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 по NOVA

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.