Не така, брат
Не така, брат / NOVA
Най-популярният уеб тийн сериал завладява сърцата на зрителите с 4 епизода всяка неделя от 18.00 ч.
Първият български уеб тийн сериал се пренася на телевизионния екран. След като спечели сърцата на онлайн феновете във Vbox7.com, „Не така, брат!“ прави голяма крачка към зрителите пред малкия екран с 4 епизода от първи сезон всяка неделя от 18.00 ч. в ефира на KINO NOVA. „Не така, брат!“ е първата българска уеб поредица и една от най-успешните продукции на 7Talents.

Дидо и Мишо
NOVA

За своите 6 сезона, „Не така, брат!“ генерира над 35 милиона гледания на всички платформи и над 175 хиляди фенове във Vbox7, Instagram, Facebook и Youtube. През 2017 г. проектът бе отличен с наградата “Златен чадър” за най-добър уеб сериал на международния медиен фестивал Mediamixx. Успехът на проекта води и до реализацията на книга към сериала - „Дневникът на Мишо“, като изданието става №2 в класацията по продажби на най-големите книжарници в седмицата на издаването си. Освен книгата, 7Talents издава и песента – „Само теб“ на Надя Петрова и Иван Тишев, която се превърна в саундтрак на уеб сериала и до момента е с над 1.3 милиона гледания онлайн.

Беатрис и Дидо
NOVA

Историята на „Не така, брат!“ проследява перипетиите на главния герой Мишо (Мино Караджов), който с лекота решава сложни задачи, но не може да заговори момиче без да получи звучен шамар. В мисията за изграждане на правилния подход към нежната половинка е замесен по-големият брат – Дидо (Иван Тишев). Той пък е звездата на училището, а приятелката му Беатрис (Надежда Петрова) е красива, привлекателна и амбициозна. Комичните ситуации в „Не така, брат!“ започват с ценните съвети на Дидо на тема „Как да завладееш женското сърце“. За да спечели вниманието и сърцето на красивата си съученичка – Виктория ( в ролята е Йоанна-Изабелла Върбанова), Мишо стриктно следва указанията на брат си.

Вики и Мишо
NOVA

В какви неловки ситуации изпада Мишо в процеса на трансформация от отличник към сваляч? Кой е най-прекият път към женското сърце според Дидо? Какви тайни крие Виктория? Не пропускайте да видите отговорите в първи сезон на най-влиятелния наръчник за оцеляване на тийнейджъри и родители - „Не така, брат!“ , всяка неделя от 18.00 ч. по KINO NOVA.