/ NOVA
Георги и Реджеп ще мерят кулинарни умения, сила на характера и воля за победа, а наградата ще е чест за всеки готвач
Тази вечер от 21:00 часа по NOVA в Hell’s Kitchen България ще видим как двама от най-ревностните противници в Кухнята на Ада ще се изправят един срещу друг за оставане в шоуто. Георги и Реджеп ще се впуснат наистина в люта схватка за оцеляване, в която ще хвърчат искри и ще се мерят не само кулинарни умения, но и сила на характера, воля за победа и разбира се, здрави нерви. И двамата ще доказват на шеф Виктор Ангелов, че заслужават място в неговия екип и са сред претендентите за голямата награда от 100 хиляди лева в най-оспорваното кулинарно състезание в българския ефир.

шеф Виктор Ангелов
NOVA

Схватката ще е най-ожесточената досега в шоуто, тъй като ще гледаме битка на равнопоставени кулинарни титани - Георги и Реджеп, които са братя по съдба, постигнали много в кариерата си с лишения, труден живот и компромиси. Единият - от 25 години е в чужбина, обиколил Европа, преследвайки мечтата си да работи в най-известния ресторант в света и доказвал години наред, че е пръв между равни, а другият - израснал без родители с тежка житейска съдба, но с изключителна воля и хъс да следва призванието си, заминава за Лондон без да владее езика, но успява да постигне мечтата си – шеф де парти в кухнята на един от най-престижните хотели в света - Джумейра Лондон.

Кутията на шеф Виктор Ангелов ще предизвика сериозно двамата кулинарни титани да покажат най-доброто, на което са способни в кухнята. Надпреварата ще си струва, а наградата ще е нечувана и ще е чест за всеки готвач. Реджеп и Георги ще демонстрират перфекционизъм, въображение, готварски умения, умело боравене с различни техники и текстури, майсторско презентиране и на финал ще стане ясно кой е по-добрият майстор готвач.

И за двамата професионалисти вечерното изпитание ще е решаващо за оставането им в състезанието. Шеф Виктор Ангелов ще тества способностите им докрай. Играта ще е в центъра и всичко ще е заложено на карта. Обратите в кухнята ще са неочаквани и твърдите противници в миг ще се превърнат от конкуренти в съотборници с обща цел - успешното издаване на поръчките в ресторанта. Ще гледаме равнопоставено единоборство, а емоциите ще кипят взривоопасно. Усмивка и добра дума ще владеят едната половина от Кухнята на Ада, докато в другата - желязна ръка ще контролира готвачите без миг почивка.

Фики и Анди
NOVA

Коя тактика ще бъде по-успешна и дали сини и червени ще впрегнат сили в подкрепа на двамата готвачи, борещи за оцеляване в Hell’s Kitchen България, ще разберем скоро. Ще има ВИП поръчките от звездите на „Като две капки вода“, но дали няма да се окажат препъни камъка на победата? И на финал кой ще напусне състезанието завинаги? Гледайте от 21:00 часа в Hell’s Kitchen България по NOVA.

Луна
NOVA

Hell’s Kitchen България - всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 по NOVA

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.