Раздадоха годишните награди на вестник 24 часа "Достойните българи". За поредна година инициатива на Нова Броудкастинг груп е сред отличените.

В кампанията „Заедно“ служителите на NOVA събраха лични средства, за да се помогне на засегнатите от пандемията. Дарените хранителни продукти от първа необходимост достигнаха до над 500 семейства от всички краища на страната.

В дните на криза, NOVA успя да покаже, че смисълът на нашия живот е в това да си помагаме. Кампанията „Заедно” го доказа. Надявам се да го помним по-дълго време, за да не ни се налага да си го припомняме в трудни моменти”, каза водещата на „Здравей, България” Лора Инджова.

Организирана от служителите на телевизията в лично качество, „Заедно“ заема специално място сред поредицата кампании, които NOVA инициира в помощ на борбата с COVID-19. В условията на извънредна ситуация в страната NOVA реализира и кампания, която обявява имената на „Дарителите“ в национален ефир и чрез онлайн платформите си.

В подкрепа на бизнеса Нова Броудкастинг груп и Нетинфо създадоха и Фонда „NOVA възможност за теб“ на стойност 1 милион лева, чрез който 100 български компании ще получат безвъзмездна възможност да популяризират дейността си.
nova.bg