Мач Телеграф
Мач Телеграф
На 19 октомври специален подарък, уникална снимка – плакат на Гунди във в. „Мач Телеграф“
Тази събота, 19 октомври, вестник „Мач Телеграф“ ще зарадва своите читатели с уникален подарък. Във връзка с премиерата на филма „Гунди – легенда за любовта“ в изданието ще бъде вложена специална историческа фотография – плакат на великия Георги Аспарухов – Гунди.

Снимката е с размери А4, отпечатана на луксозна хартия, като на гърба има кратка визитка на Гунди.

С това фото вестникът дава начало на специалната поредица „Футболните величия“.

Снимките ще бъдат влагани като подарък към читателите. Така всеки футболен фен ще може да събере пълната колекция от снимки – плакати, и да ги запази за поколенията.

Мач Телеграф

В съботното спортно издание ще прочетете още:

Всичко преди Вечното дерби – последни новини от лагера на двата отбора, много интересна статистика, мнение на специалистите, очакванията за двубоя, мерките за сигурност в столицата преди, по време и след мача и, разбира се, любопитни мнения на ВИП феновете на Левски и ЦСКА. И още... всичко преди мачовете от Първа и Втора лига. Анонси за дербитата на водещите първенства в Европа, много спорт от България и света и, разбира се, програмата на спортните канали за съботния ден.

Вестник „Мач Телеграф“ може да закупите от местата за продажба на преса в цялата страна. Цената на вестника с подарък снимка на Гунди остава непроменена – 1.50 лв. При покупка на вестника проверете за плаката в средата на броя и ако липсва, моля да се обърнете към продавача на всекидневника.

Важно! Снимката - плакат няма да се продава отделно и ще бъде налична само тази събота с вестник „Мач Телеграф“.

Мач Телеграф