Много сняг и дълъг сезон при намалени цени на лифт картите в Боровец
Много сняг и дълъг сезон при намалени цени на лифт картите в Боровец / netinfo

От средата на месец март Боровец ще посреща любителите на ските и сноуборда с по-ниски цени на лифт картите, като намаленията при някои от тях достигат до 37%. Например еднодневната карта в събота и неделя ще бъде 28лв. (при досегашни 45лв.), а цената на детските карти през уикенда ще бъде намалена от 29лв. на 18лв. Карането в дните през седмицата също ще излиза по-евтино в края на зимата - 44лв. за възрастни и 27 лв. за деца. Намалението ще важи и за нощното каране, за което лифт картите ще бъдат съответно 11 лв. за дните от понеделник до петък и 8лв. за събота и неделя.

Зимата в Боровец продължава с пълна сила, като само за последните два дни снежната покривка се е увеличила с още 30см. Всички писти са отлично обработени и от концесионера на курорта Бороспорт очакват още много туристи, както и необичайно дълъг ски сезон тази година.

Много сняг и дълъг сезон при намалени цени на лифт картите в Боровец
netinfo
Освен на идеалните условия за ски и намалените цени, през втората половина на месеца гостите на Боровец ще могат да се насладят и на 3 интересни състезания. На 17 март курортът за втора поредна година ще посрещне уникалната снежна надпревара с колела Borovets Winter Bike Duel, а на 24 март ще бъде домакин на още едно, не по-малко екстремно състезание - Dragon Slope Style в Snow Park Borosport. На 30 март-1 април сезонът на състезанията ще завърши с откритото държавно първенство по бордеркрос и скикрос.