Мият улиците в три столични района
Мият улиците в три столични района / Sofia Photo Agency

Улици в три столични района ще бъдат измити през уикенда, съобщават от Столичната община. Днес машините на концесионера по чистотата ще бъдат в район Възраждане, където ще се мият ул. „Брегалница" от бул. „Сливница" до ул. „Партений Нишавски" и ул. „Одрин" от бул. „Тодор Александров" до ул. „Св.Св. Кирил и Методий". В същия ден ще се мият и улиците „Народно хоро" и „Рачка" в район Овча купел.

В ж.к. „Красна поляна” ще се мие по улиците "Димитър Матов", „Найчо Цанов", „Атон", "Индже войвода" от ул."Д-р Калинков" до бул."Тодор Александров", ул."Тодораки Пешев".

В неделя банята продължава с улиците "Шар планина" от бул."Сливница" до бул."Александър Стамболийски", "Димитър Петков" от бул."Александър Стамболийски"до ул."Цар Симеон" и ул."Зайчар" от бул."Сливница" до бл.6 във Възраждане.

В „Овча купел” ще бъдат измити улиците „Паскал Тодоров" и "Любляна" от бул."Никола Петков" до бул."Овча купел". В Красна поляна банята ще обхване бул. "Вардар" от бул."Възкресение" до ул."Освобождение", ул. „Освобождение" и ул. "Позитано" от бул."К.Величков" до ул."Алеко Туранджа".