Банско
Банско
Сгушен в планината, Банско е сред водещите ни зимни курорти. Там снежната покривка се задържа от декември до март и това го прави предпочитана дестинация от любителите на зимни спортове. Освен тях, курортното градче избират и хората, предпочитащи да съчетават почивката си със спа процедури и релаксиращи масажи. Това обаче далеч не е всичко, което могат да предложат местата за настаняване. Има множество хотели в Банско, които са подходящи за  работни срещи на бизнес партньори, или по-големи групи от хора. В зависимост от това какво място е най-подходящо за вашата среща, можете да изберете между разнообразието от ресторанти, кафенета и конферентни зали от различен тип.

Банско

Всеки от луксозните хотели в курорта, разполага с по няколко заведения за всеки вкус. Ресторантите сякаш се надпреварват кой да предложи по-различни специалитети и да шашне с обстановка. За гостите е важно и местоположението на самият хотел, да е близо до лифта, ски пистите, до магазини, атракции и места за разходка. Положителна роля играе и вълшебната снежна гледка към планината от стаята, или ресторанта.

В зависимост от това на какво ниво е срещата ви, можете да изберете и заведението. Има както по-луксозни ресторанти, така и по-непретенциозни. Специален сайт е събрал всички предложения и можете да се информирате предварително онлайн.

Банско

Интересно място за разговор е например Италианският ресторант „Леонардо”, намиращ се в аква комплекса на Апартхотел „Лъки Банско”. Ако пък искате по време на среща да се насладите на подбрани ястия от швейцарската и френската планинска кухня, вашето място е зимният ресторант „Фондю”. Там ястията ще се приготвят на вашата маса и със сигурност ще останете очаровани. Атракцията шоу кукинг се предлага и в други ресторанти и привлича множество посетители.

Банско

Едно различно предложение е „Зала Енотека”. Тя изненадва гостите си с гурме ястия, богато „а ла карт” меню и стилизиран винен лист. Там със сигурност срещата ви ще бъде успешна. Най-много и разнообразни в Банско са механите, но вие сами ще прецените дали е подходящото място за вас.

Курортът е изключително подходящ за организиране на всякакви фирмени мероприятия, като семинари, конференции, обучения, тийм билдинги. Почти всеки хотел има по няколко конферентни зали, оборудвани с всичко необходимо, събиращи големи групи хора. Според това, какъв тип е най-подходящ за вашето събитие, можете да изберете дали залата да е тип „заседание”, тип „театър”, „класна стая” и други. Персоналът ще ви предложи мултимедия, озвучаване, микрофони, екрани, безжичен интернет и каквото още ви е нужно за провеждане на мероприятието.  

Друго интересно предложение за среща, или сплотяване на екип са „Ескейп стаите”. В тях двама човека, или малка група, биват заключени в стая и имат 60 минути, за да решат поредица от загадки, за да излязат. Упражнението е изключително подходящо както за деца, така и за големи. Развива мисленето, въображението, екипната работа и стремежа към успех. Там ще забравите за всякакви грижи и проблеми и ще се потопите в един нов по-различен свят.

Ако пък ви се е наложило да пътувате по работа, но не е имало на кого да поверите децата, хотелите в Банско имат решение и за вас. Както центрове за най-малките, на повечето места можете да откриете и забавления за по-големите. По време на среща, можете да поверите детето си на аниматори, или да го оставите да поиграе в зависимост от предпочитанията му. Повечето хотели разполагат с външни площадки, детски кътове, стаи за аркадни игри, компютърни зали, зали с тенис и билярдни маси и всякакви други забавления.

Банско

Защо пък срещата ви да не е в движение? Интересно и запомнящо се преживяване ще е да водите бизнес разговор, докато карате колело, ловите риба, правите преход, катерите се по скали, яздите, играете голф или пейнтбол. В Банско са помислили и за най-смелите и предлагат рафтинг по река за групи, оф роуд преход с джипове, каране на АТВ и дори летене.

Банско

Независимо кое предложение ще изберете, хотелите в Банско винаги ще имат интересно предложение, подходящо за провеждане на вашата среща.