На рождения си ден водещата на музикално шоу №1 гледа на кафе в студиото на „Здравей, България“
„За мен X Factor винаги е емоция. С годините нашите вълнения, както и очакванията и амбициите на кандидатите стават все по-големи“, разказа водещата на музикално шоу №1 пред Никол Станкулова в поредицата известни рожденици.

Честит рожден ден на Мария Игнатова! (ВИДЕО)

„Научила съм се да сдържам сълзите, но Алекс се съсипа да плаче по време на изпълненията този сезон“, разказа шеговито Мария Игнатова, която допълни, че двете са изключително близки в реалния живот. „Концертите на X Factor ще започнат през втората половина на октомври“, загатна водещата, която ще отпразнува рождения си ден с много приятели.

Мария Игнатова
netinfo

„Тази година съм се подготвила. От вчера дори съм в стрес да не съм изпуснала някого“, заяви Мария. Малко по-късно водещата влезе в ролята на гледачка, която предсказа близнаци за Никол Станкулова, гледайки в чашата й за кафе.

Как протича „Денят на…” едно от най-красивите лица на българския ефир и на NOVA сподели още Мария Игнатова в студиото на „Здравей, България” по NOVA.

Кои ще бъдат следващите музикални таланти, които ще впечатлят водещи, жури и публика? – ще разберете в последния епизод от кастингите на X Factor „Сътворението на звездите“ в неделя, от 20:00 ч. по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на X Factor, както и на FB страницата на предаването.Епизодите на шоуто можете да видите на Nova Play, а отделни изпълнения можете да видите на официалния канал на шоуто във vbox7