Луксозна почивка или умен часовник?

Луксозна почивка или умен часовник?
Луксозна почивка или умен часовник?

Зимната промоция на Visa дава отговор на тази алтернатива

„Времето в забързаното ежедневие на съвременния човек е оскъден ресурс. Затова и новата кампания на Visa е посветена на това как да си подарим повече време за самите нас и любимите ни хора. Тази година зимният сезон ще е наистина специален, защото притежателите на карта Visa могат да спечелят символично бягство от натоварените дни", споделя Красимира Райчева, мениджър на Visa за България.

Три плащания с карта Visa, издадена преди 7 ноември 2016 г., чрез ПОС терминал в България, или при български онлайн търговци, направени и регистрирани в рамките на една седмица на visabg.com, ще изпращат 1 от 3-ма късметлии на луксозна почивка сред планинско спокойствие всяка седмица, или 21 общо за целия срок на промоцията. Повече регистрирани плащания в рамките на всяка седмица от промоцията означават по-голям шанс да се озовеш в хотел Кемпински Гранд Арена в един от най-модерните зимни курорти на Балканите - Банско. Почивката включва три нощувки и три вечери за двама по време на престоя, безплатен достъп до фитнеса и модерната спа зона на хотела, както и предплатена карта за транспортни разходи с лимит до 160 лв. Късметлиите ще бъдат посрещнати с плодове и сладки в хотелската си стая, а всяка сутрин ще се наслаждават на богата бюфетна закуска с избор от над 100 компонента. Малчуганите до 6-годишна възраст се настаняват безплатно в стаята на родителите си, закусват безплатно и са добре дошли в Детския клуб. За приключенски семейни излети хотелът предоставя безплатно ползване на планински велосипеди.*

Луксозна почивка или умен часовник
За любителите на активната почивка и за празнично настроение през целия сезон от Visa са подготвили и по три смарт часовника Withings Activité Pop за всеки ден от периода на кампанията. От 7 ноември до 25 декември 2016 г., всяка покупка или плащане с карта Visa, издадена преди 7 ноември 2016 г., направени на територията на страната, или при български онлайн търговец гарантира автоматично участие за дневните награди. Часовникът Withings Activité Pop ще те насърчи да се движиш повече и ще ти помогне да опознаеш ежедневието си, като показва изpaзxoдвaни ĸaлopии, изминaтo paзcтoяниe, ĸaĸтo и тoчни данни зa фазите на cъня и ĸaĸ дa гo пoдoбриш. Със смарт часовника винаги ще си в крак с времето, тъй като е автоматично настроен да показва местния час в дестинацията където се намираш. Синхронизира се с твоя смартфон и не изисква кабели за зареждане, защото работи със стандартна батерия. Благодарение на специалното приложение можеш да предизвикаш своите познати в приятелска надпревара и да отличиш най-спортната натура в компанията. Новоизградените здравословни навици, подкрепяни от данните от смарт часовника, ще ти помогнат да водиш по-пълноценен живот, а добре организираният график ще ти дари повече време за приятни и весели занимания.

Подари си Коледно удоволствие с Visa за много усмивки и топли моменти в студените дни.

*Официалните правила и повече информация за кампанията можеш да намериш на сайта visabg.com.