/ NOVA
Враждуващите Недялка и Михаела се обединиха в името на оцеляването в Кухнята на Ада
След грандиозен провал на синия отбор и трета поредна вечер на срамен неуспех мъжете се разделиха с един от своите. Лука напусна Hell’s Kitchen България и така претендентите за голямата награда от 100 хиляди лева в оспорваното кулинарно състезание за професионални готвачи вече са 10. Тройният сблъкък за оцеляване в Кухнята на Ада изправи Лука, Михаела и Недялка в яростна схватка, в която трябваше да покажат въображение, физическа издръжливост и бърз ум наред с умението да овладяват емоциите. В кулинарното предизвикателство Лука безапелационно се пребори с момичетата и сътвори своя кошмар в чиния – виртуозно вегетарианско ястие с тофу, и така заслужено замени оранжевата престилка със синята куртка. Но това предимство не му осигури оцеляването в шоуто – той се опита да наложи казармен диктакт в синия отбор, но този път без особен резултат. Сблъсъкът на его отново потопи мъжкия отбор и шеф Ангелов наказа Лука.

Лука
NOVA

При дамите дуелът между принцеса Михаела и опитната Недялка изненадващо помири двете блондинки, които непримиримо воюваха помежду си от началото на състезанието. Най-накрая се сбъдна желанието на шеф Ангелов - Недялка да се превърне в ментор на младите и нахъсани готвачи в червената кухня и те да попиват знания и опит от нея. В решаващия епизод на Hell’s Kitchen България Михаела и Недялка показват, че могат да заровят оръжието и да готвят рамо до рамо с обединени усилия в името на отбора и оцеляването си в Кухнята на Ада.

Кухнята на Ада
NOVA

Как ще се развият обаче отношенията в червения отбор и дали примирието няма да се окаже привидно ще разберем следващата седмица в Hell’s Kitchen България. Очакват ни ожесточени сблъсъци между двата отбора, но на фона на лични конфликти и безмилостни схватки. Сини и червени ще се сражават за одобрението на шеф Ангелов, но и за мястото си в Hell’s Kitchen България. Състезанието става все по-оспорвано, а надпреварата за лидерство – злостна. Кой ще оцелее в Кухнята на Ада през следващата седмица - гледайте Hell’s Kitchen България всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 по NOVA

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.