Емоции, сблъсъци и много целувки бележат финала на сезона
Драматични моменти, но щастлив край ще видим на финала на уеб тийн сериала „Не така, брат!“ - „Смяна на местата“. Какво са забъркали любимите тийн герои? Разберете в последния епизод за сезона

След множество опити да спечели сърцето на своята любима Блага, Мишо получава последен шанс да изглади нещата и той ще се окаже успешен. Отличникът влиза в директен сблъсък с един от своите съученици, за да опази честта на изгората му. Това ще превърне Мишо в герой, а оказва се, че впечатлена от смелата постъпка и жертвоготовността му, Блага отваря сърцето си за него.

Докато по-малкият брат брани с голи ръце репутацията на любимата си, Дидо и Беатрис са изправени пред сериозно предизвикателство. Беатрис се отказва от продуцента си, но той настоява тя да изпълни подписания договор. В противен случай ще сложи край на кариерата ѝ. В опит да защити любимата си, Дидо заплашва продуцента-изнудвач с медиен скандал, ако не прекрати доброволно договора. Това препятствие не само ще събере Дидо и Беатрис отново, но и ще заздрави тяхната връзка.

Дидо и Беатрис
netinfo

Финалът на „Не така, брат!“ - „Смяна на местата“ ще разкрие и какво ще се случи с двамата учители Дочев и Велева. Дали двамата ще устоят на чувствата си?

Ще се съберат ли окончателно Мишо и Блага? Ще успее ли Дидо да измъкне Беатрис от лапите на безскрупулния продуцент? Не пропускайте наситения с емоции последен епизод за сезона на „Не така, брат” – „Смяна на местата“ първо във Vbox7.com. Още новини за поредицата може да откриете във Facebook и Instagram.