Изненадващо Мишо и Дидо успяват да се справят с любовните триъгълници, в които ги вкарват техните половинки
Много ревност и липса на доверие ще обземат Мишо и Дидо в новия епизод на „Не така, брат!“ – „Смяна на местата“. Изпитанията пред двамата братя и техните половинки са толкова много, че любовният пъзел става все по-объркан, но май в крайна сметка любовните драми в сериала са към своя край

Ива
netinfo

Приятелят на Ива – Роби, всъщност е тайно влюбен в нея, а целувката между него и Ива разтърсва малкия гений Мишо. Какво ще предприеме Мишо и ще успее ли да прости на любимата си? Има ли бъдеще връзката им или липсата на доверие и ревността ще бъдат основна причина за разногласията във взаимоотношенията между тях? Чашата на търпението на Мишо ще прелее и той ще вземе решение да се раздели с Ива завинаги.

Мишо и Ива
netinfo

Докато по-малкият брат е изпълнен с решителност, големият – Дидо, е съкрушен от действията на своята приятелка Беатрис. Ангажиментите ѝ като престорена половинка на рапъра Майна Уест поставя пред сериозно изпитание тяхната връзка. Ще бъдат ли достатъчно силни, за да понесат тежестта, която носи славата или това ще бъде краят на връзката между Дидо и Беа?

Не пропускайте да гледате новия епизод на „Не така брат, смяна на местата“ първо Vbox7.com.

Следете "Не така, брат!" във Vbox7.com всяка сряда от 16:00 часа. Още новини за поредицата може да откриете във Facebook и Instagram.