Водещият Дани Петканов успя да сватоса първата си двойка за сезона
Още с първия епизод от новия сезон на шоуто „Сладки свалки“, водещият Дани Петканов успя да се справи успешно с ролята си на Купидон и сватоса първите двама участници - строителният предприемач Стоил и провокативната танцьорка Сияна.

В пилотния епизод за този сезон страстите и свалките са още „по-сладки“ и от преди. Вижте кои двама късметлии попаднаха в плен на любовта още в първия епизод

Както повелява традицията в „Сладки свалки“ - двойката започна срещата си „на сляпо“ и с опознавателна целувка. След което дойде и ред за предизвикателствата на Дани Петканов, чрез които двамата участници трябваше да се опознаят. Една от задачите, които водещият им отправи, е играта с въпроси „Истината или се събличаш“. Въпреки честните отговори на Стоил и Сияна, накрая и двамата се лишиха от част от дрехите си и атмосферата стана повече от „гореща“.

Сладки свалки
netinfo

Победител в играта се оказа строителният предприемач Стоил и именно той получи възможността първи да свали черната превръзка от очите си и да види дамата срещу себе си. Положителната му реакция при вида на Сияна показа силното му привличане към нея и нетърпението за следващото предизвикателство. А както се разбра по-късно дамата също не остана безразлична към своя партньор.

Сладки свалки
netinfo

По всичко личи, че между двамата прехвърчаха искри, но дали ще има щастлив финал? Разберете каква ще е развръзката в първия епизод от втория сезон на „Сладки свалки“ във Vbox7.com.

Следете "Сладки свалки" във Vbox7.com всеки четвъртък от 14:00 часа. Още новини за поредицата може да откриете във Facebook.