/ NOVA
От 25 май последната емисия в делничните дни започва в 22:00 ч.
От 25 май зрителите вече ще могат да проследят късната емисия на NOVA от 22:00 часа. Най-важните новини от деня ще бъдат представени от утвърдените двойки водещи на Новините на NOVA - Ани Салич и Николай Дойнов, Даниела Тренчева и Христо Калоферов.

„Промяната в часа на късната емисия следва динамиката на зрителите. Затова в делничните дни през лятото в по-ранен час ще обобщаваме информационната картина“ – заяви Илия Дафов, главен продуцент „Новини и актуални предавания“ в Нова Броудкастинг Груп.

Ани Салич и Николай Дойнов
NOVA

През последните три години Новините на NOVA са най-използваният източник на информация, според данните от годишния Digital News Report на Института за изследване на журналистиката „Ройтерс“ към университета в Оксфорд. Според същото проучване новинарският сайт nova.bg заема първото място в класацията за най-силен онлайн канал за достоверна информация.

Даниела Тренчева и Христо Калоферов
NOVA

Новините на NOVA може да слушате и по Радио NOVA NEWS, а подробности да следите на сайта nova.bg, както и във Facebook страницата на Новините на NOVА.

Бърз достъп до най-важните теми от България и света навсякъде и по всяко време предлага и мобилното приложение на NOVA.