Българинът се изнервя, когато трябва да общува с друг. В чужбина не е така". Това заяви за "Здравей, България" актьорът Камен Донев.

"Има много прост народ. Има хора егоисти, хора, които не се съобразяват, които не са чували за думата „толерантност". Той е като говедо, гледа само напред, натиска и иска да смачка другия", коментира актьорът, като съзря причината за това поведение в комплексите.

"Изборите - това е денят, в който народът избира този, когото да презира", смята Донев.

Според него никога не е на добре, когато някой твърде много говори за патриотизъм: "Психическата деформация на българина е достойна за Книгата на Гинес. Виждаш хора, които са обсебени от властта, с обърната ценностна система".

Камен Донев за вярата, празника и "храната"

Камен Донев e човекът, който събира над 12 хиляди души на свое представление. За простащината на пътя, кой е истинският патриотизъм и защо празниците не са просто маси и пиратки? Гледайте видеото.

Интервютата на водещите на новините и предаванията на NOVA с именити българи продължават до края на почивните дни. Представяме ви равносметката на хората, на които се доверяваме заради опита и признанието. Утре очаквайте Николай Дойнов и писателя Захари Карабашлиев.

Източник: Nova.bg