Велко знае най-добрите трикове и ги прилага в най-новия епизод на „Апартамент 404“
Домът е нашата крепост, но когато той е пълен със съквартиранти, е доста трудно да се усамотиш. Именно с това се сблъсква Велко, най-интересният съквартирант в „Апартамент 404“ – желанието му да изгони всички и да остане сам. Какво се случва, когато Велко решава да изпълни своя план?

В най-новия епизод на студентската уеб поредица „Апартамент 404“ ежедневието на Велко отново е изпълнено с проблеми и редица комични ситуации. С надеждата да открие своето спокойно кътче, култовият съквартирант прави щателен оглед на всяка стая от студентската квартира. Изненадващо обаче се натъква на Ванеса и Антон, които закъсняват за лекции. Велко пуска в действие всичките си трикове, за да изгони съквартирантите си, за да остане сам вкъщи, но дали ще успее?

сериал
netinfo

Дали не забравя някого и ще устои ли на офертата, която му предлага най-малкият съквартирант в къщата, Методи? Разберете повече в най-новия епизод на „Апартамент 404“

сериал
netinfo

Гледайте „Апартамент 404“ във Vbox7.com всеки вторник и петък от 16:00 часа. Още новини за поредицата може да откриете във Facebook страницата на сериала.