Как да си върнем косата след косопад?
Как да си върнем косата след косопад? / netinfo

Знаете ли защо косата ви пада, къса се и започва да цъфти, въпреки че ползвате уж „подходящия за вашия тип коса" шампоан и балсам? И маски си правите, но нищо не се променя!

Истината за косата

Няма да решите проблема само с тези средства, защото те работят отгоре - върху мъртвата част на косъма. Истинското решение изисква грижа и за живата част на косъма - подхранване на неговата луковица. Луковицата е под повърхността на кожата и се храни отвътре, от кръвта.

Получила тежка форма на косопад, чаровната великотърновчанка Стоянка Енева не се отчаяла, а започнала да търси начин да си върне любимата къса прическа. И накрая успяла! Вижте как:

Как да си върнем косата след косопад?
netinfo
Вече имам поникнала нова коса

Преди около две години получих гнездова плешивост и се започна едно ходене по мъките: натривки с чесън, третиране с медицински шампоан, маски за коса със сок от прясно изцеден лук (голяма смрад) и какво ли още не. Търсейки съвети на хора в Интернет, попаднах и на продуктите Vitaslim. Реших да опитам Vitaslim BEAUTY (Витаслим Бюти) и не сгреших.

Още след два месеца прием на Vitaslim BEAUTY и вече имах поникнала нова коса. Vitaslim BEAUTY възстанови увредената ми коса и спря косопада. Даде ми възможност отново да имам къса коса, каквато имах едно време. Проблемите отшумяха и открих, че имам сродни души - че не съм сама, не съм „Изключението".

Обяснение на това по какъв начин работи Vitaslim BEAUTY, за да има такива невероятни резултати, ще ни даде д-р Надя Тошева, специалист дерматолог от София:

Как да си върнем косата след косопад?
netinfo
Верен помощник в борбата с косопада

„Vitaslim BEAUTY е изключително ефективен продукт в борбата с проблемите на косата. Той има уникален течен състав, включващ балансиран комплекс от растителни масла, витамини и антиоксиданти. Изграден е изцяло на основата на природни продукти - масло от бораго (пореч), масло от вечерна иглика, масло от пшеница, витамини А и D3, селен и антиоксиданти. Всички съставки са с клинично доказана ефективност.

Продуктът спомага за преодоляването на косопада и пърхота, посредством заздравяване на връзката между кожата на главата и корена на косъма. Vitaslim BEAUTY подобрява структурата на кожата, като инициира регенерирането на нови кожни клетки. Поддържа кръвооросяването на скалпа и осигурява здравето и нормалния растеж на косата и ноктите, подобрявайки функцията на протеините кератин и колаген. Vitaslim BEAUTY е подходящ както за жени, така и за мъже."

Благодарение на своя специален природен състав Vitaslim BEAUTY повлиява много добре и проблеми като сезонен косопад, пърхот, цъфтене и накъсване на краищата. Само един месец е достатъчен, за съживяване на косата, споделя медицинската сестра Людмила Цонева. Лъчезарната дама се обърнала към Vitaslim BEAUTY, когато усетила колко е увредила косата си от всички процедури и останала очарована.

Как да си върнем косата след косопад?
netinfo
Съживих косата си само за месец

От многото процедури, на които бях подложила косата си през последните 10 години, накрая просто останах без коса. В стремежа си да изглеждам по-добре бях руса, после кестенява, сега съм чернокоса. Бях къдрава, бях топирана... и знам ли още какво. От всичко това косата ми беше „мъртва". Докато не изпробвах Vitaslim BEAUTY.
Стана случайно. Купих го погрешка вместо някакъв скъп продукт за третирана коса. След като прочетох съдържанието и листовката и се убедих, че продуктът е напълно естествен, започнах да го пия. Така и така бях дала пари, поне да го използвам. Подходих доста скептично.

След месец обаче косата ми просто спря да пада, стана по-жива, възвърна блясъка си и започна отново да расте. Затова си направих целия препоръчителен курс от 3 месеца с Vitaslim BEAUTY . Препоръчвам, който има моя проблем, просто да пробва. Сега аз отново се чувствам добре, самочувствието ми е добро и имам жива коса. А и колкото и голям скептик да съм, вярвам, че наистина има добри неща на пазара.

Как да си върнем косата след косопад?
netinfo
Косопадът спря

Преди година косата ми усилено започна да капе. Положението стана неудържимо. Сутрин намирах по възглавницата страшно много кичури коса. Пробвах да отстраня проблема с какви ли не маски и балсами за подхранване на косата. Ефект НУЛЕВ!!! Косопадът не намаляваше - дори се усили.

Научих за Vitaslim BEAUTY от моята майка, която спомена, че е много доволна и косопадът ѝ намалял драстично. Реших, че трябва да ги пробвам и аз. Нищо не губех. Започнах да ги използвам и след 2 месеца резултатът беше страхотен - косопадът спря! Продължих да пия капсулите и скоро установих, че косата ми расте много по-бързо от преди, а космите са по-здрави и еластични. Всичко това благодарение на Vitaslim BEAUTY.

Само сега можете да получите 3 кутии Vitaslim BEAUTY на цената на две! Ще се сдобиете със специалния ни промо пакет „Нова визия - нов късмет" само от фирмения интернет магазин на Vitaslim. Пакетът „Нова визия - нов късмет" е достатъчен за цял месец.

Вижте повече за промоционалния пакет „Нова визия - нов късмет"

Разглейдате офертата „Нова визия - нов късмет"

Как да си върнем косата след косопад?
netinfo

Разглейдате офертата „Нова визия - нов късмет"