Отбор Петканови по-успешни и от Купидон
Алекс и Дани Петканови внасят цвят и настроение в първата среща на кандидатите за сродни души в премиерния за трети сезон епизод на романтичното риалити "Сладки свалки". Как Теодора и Давид оставиха щурото семейство без думи вижте първо във Vbox7.com .

Алекс и Дани
NOVA

Давид е 21-годишен висок, строен и сериозен мъж от Русе. Обича да спортува и има богат опит в областта на кинезитерапията и масажите. Визията и чувството му за хумор го правят атрактивен обект на женско внимание, но след последната си връзка младият масажист търси „единствената“.

Теодора е красива и амбициозна студентка по право от Каварна. Има страст към фитнес тренировки и различни бойни изкуства като карате и кик бокс. Нежната изкусителка съчетава в себе си едновременно красота и невинност. Работила е като маникюрист и охрана и не се притеснява да използва белезници. Какви са нейните очаквания и дали Давид ще отговори на тях предстои да разберете.

По традиция първата среща на участниците започва със завързани очи и целувка. Не пропускайте да видите какви впечатления създават един за друг кандидатите след първата си целувка. Срещата не спира до тук. За да разпалят интереса на Давид и Теодора, Дани и Алекс са подготвили интересни опознавателни игри, пълни с провокативни въпроси.

Давид и Теодора
NOVA

Кое е първото нещо, което впечатлява Давид в една дама? Какви уроци е получила Теодора след дългогодишната си връзка? Ще се справят ли Теди и Давид в отборната игра и най-важното ще се стигне ли до втора среща? Отговорите на тези и други въпроси се крият в премиерния епизод на трети сезон на "Сладки свалки" първо във Vbox7.com.

Давид и Теодора
NOVA

Може да следите "Сладки свалки" всеки четвъртък във Vbox7.com.