8 млади ентусиасти ще се впуснат в предизвикателството на живота си от 23 април
Множество забавни и неочаквани ситуации ще предложи премиерният комедиен сериал “Остров”, който стартира от 23 април ексклузивно във Vbox7. Впечатляващата продукция, един от най-рейтинговите телевизионни сериали в Русия, ще забавлява потребителите на платформата с нови епизоди всеки вторник и петък. В нея група младежи се озовават на самотен остров като участници в риалити шоу, но истинското им приключение започва едва след непредвиден инцидент.

Остров
NOVA

„Остров“ разказва за 8 млади ентусиасти, 4 жени и 4 мъже, които трябва да се състезават в поредица от предизвикателства на дивия живот, създадени от организаторите на шоуто. Всеки от участниците се старае да стане любимец на зрителите, които ще определят победителя, заслужил голямата награда.

Остров
NOVA

Щом пристигат с лодка до острова, младежите се втурват да разглеждат новия си дом за следващия месец. Развълнувани от настъпващото приключение, те нямат търпение да покажат най-доброто от себе си и да спечелят формата. Нелеп инцидент обаче е причина лодката на снимачния екип да избухне. Приели експлозията за заря, даваща начало на експеримента, участниците не подозират, че са останали сами и безпомощни на необитавания остров, далеч от цивилизацията. Без комуникация със света, осемте герои стават част на множество комични и нелепи ситуации. Мислейки си, че камерите са включени и всичко се излъчва директно в ефир, всеки един се опитва да впечатли зрителите, докато реално се борят за собственото си оцеляване на острова.

Ролите в сериала са поверени на млади и многообещаващи руски актьори. Евгений Кулик се превъплъщава в ролята на неуверения Льоша, Григорий Калинин пък е в ролята Костя – умният от компанията, самоопределящ се като треньор по личностно развитие. 16-годишната Надя (Анифиса Вистингаузен) е бунтар и авантюрист по душа и се записва на кастинг за шоуто, скривайки истинската си възраст. Нейна съперница ще бъде блондинката Оля, изиграна от Янина Студилина. Ел (Кирилл Мелехов) несъмнено ще бъде душата на компанията, а нежната и срамежлива Марго (Анастасия Асеева) ще се влюби в него от пръв поглед. Високомерният Гера (Денис Косяков) ще бъде готов да побеждава на всяка цена, а групата ще допълни напълно различната по характер Мила (Ирина Вилкова), която е израснала сред момчета и женската суета и капризи са й чужди.

Остров
NOVA

Какви са изпитанията, през които ще трябва да преминат участниците на острова, гледайте в премиерния сериал “Остров”.

Не пропускайте тропическата комедийна поредица „Остров” от 23 април всеки вторник и петък във Vbox7.