Григор Димитров
Григор Димитров / БГНЕС, архив
Григор Димитров, който влезе в топ 8 на първия турнир от Големия шлем за 2018 г. Australian Open, направи специално обръщение към всички, които очакват да се завърне в България за DIEMA XTRA Sofia Open 2018. Турнирът от сериите АТП 250 ще се проведе между 4 и 11 февруари в Арена Армеец.

Сьомга, прасковено или розово – какъв е цветът на екипа на Гришо? (СНИМКИ)

Ето какво каза световният №3 от Австралия: „Здравейте, България. С нетърпение чакам да се прибера и да играя на турнира вкъщи – DIEMA XTRA Sofia Open. Надявам се да сте там. Миналата година заедно спечелихме турнира. Надявам се отново да го спечелим – заедно! Поздрави на всички! Доскоро!“
 
Григор от Австралия: С нетърпение чакам да се прибера вкъщи и да спечелим в София заедно!

Grigor Dimitrov от Австралия: С нетърпение чакам да се прибера вкъщи и да спечелим в София заедно! 🏆🇧🇬 Григор Димитров, който влезе в топ 8 на първия турнир от Големия шлем за 2018 г. Australian Open, направи специално обръщение към всички, които очакват да се завърне в България за DIEMA XTRA Sofia Open 2018. Турнирът от сериите АТП 250 се провежда между 4 и 11 февруари в Арена Армеец. Ето какво каза световният №3 от Австралия: „Здравейте, България. С нетърпение чакам да се прибера и да играя турнира вкъщи – DIEMA XTRA Sofia Open. Надявам се да сте там. Миналата година заедно спечелихме турнира. Надявам се отново да го спечелим – заедно! Поздрави на всички! До скоро!“ От Australian Open Григор идва у нас за DIEMA XTRA Sofia Open 2018. Билетите за очаквания с голям интерес турнир в София са в продажба на EVENTIM и в партньорската мрежа в цялата страна. #SofiaOpen #tennis #Sofia #Bulgaria #GrigorDimitrov #video

Публикувахте от Sofia Open в 23 януари 2018 г.
Григор се размина с полуфинал в Австралия, преклони глава пред Едмънд

Най-добрият ни тенисист приключи участието си на Откритото първенство на Австралия. Той отпадна на четвъртфиналите от Кайл Едмънд.

От Australian Open Григор идва у нас за DIEMA XTRA Sofia Open 2018. Билетите за очаквания с голям интерес турнир в София са в продажба на EVENTIM и в партньорската мрежа в цялата страна.