/ netinfo
14-годишният Георги от София се нуждае от подкрепа в участието му във фотоконкурс. Не става дума за традиционната битка за "лайкове", от която наградата е погалване на егото, а получаване на важна терапия. Веднага след раждането му, Георги прекарва тежък менингоенцефалит, а Централната му нервна система е тежко увредена.
 
От 2016 г. той провежда рехабилитация в словашкия център "Адели" и има голямо подобрение. Тези процедури трябва да се провеждат всяка година. Центърът организира фотоконкурс на своите пациенти, а победителят получава безплатен курс на лечение. Георги е единственото дете от България. Снимката на Георги и майка му д-р Адриана Кьосева е направена пред Народния театър в София.
 
За да гласувате за нея е необходимо да кликнете върху този линк: http://ru.adeli-center.com/contest-photo/67/ , след което  на бутона "гласувай". 
Може да се гласува и от сайта на ДСОПЛ: http://www.dsopl2016.com/index.html
 
Може да гласувате всеки ден, от всеки един компютър, лаптоп или смартфон по веднъж на всеки 24 часа до 23 часа на 11 юни. Първите трима, събрали най-много гласове, получава безплатен курс на лечение.