Филмът „Свободни стаи” от 24 август по кината
Филмът „Свободни стаи” от 24 август по кината / netinfo
Кейт Бекинсейл и Люк Уилсън преоткриват любовта пред лицето на смъртта във филма "Свободни стаи" на Нимрод Aнтал. Франк Уейли и Итън Ембри също са в актьорския екип на продукцията, която излиза по нашите екрани на 24 август, съобщиха разпространителите, цитирани от БТА.

Съчетание между кошмарен, кървав филм на ужасите и напрегнат психологически трилър, "Свободни стаи" превъзхожда двата жанра с темите за загубата, любовта и изкуплението, отбелязват от екипа.

След смъртта на сина им бракът на Дейвид (Люк Уилсън) и Ейми Фокс (Кейт Бекинсейл) се разпада. На връщане от тяхното последно пътуване преди развода Дейвид решава да мине по непознат пряк път. Колата им се поврежда и се налага да отседнат в близък мотел. Разсеяният управител Мейсън (Франк Уайли) не е много отзивчив, но изглежда безобиден.

В мръсната мотелска стая двойката намира скрити касети с аматьорски филми на ужасите, които изглеждат стряскащо истински. След като разбират, че кървавите видеофилми са заснети в тяхната стая, Дейвид и Ейми се опасяват, че ще бъдат следващите жертви на садистичните продуценти. Единственият изход е да загърбят различията си и да обединят силите си, за да се измъкнат от капана. Докато Дейвид и Ейми отчаяно се опитват да избягат, те осъзнават, че все още се обичат.