Елица и Стунджи се отдават на почивка
Елица и Стунджи се отдават на почивка / снимка: Sofia Photo Agency, Юлиана Николова

Грандиозен спектакъл за българската публика обещаха Елица Тодорова и Стоян Янкулов, след като се завърнаха от Хелзинки. Елица и Стунджи се класираха на пето място на конкурса „Евровизия” с песента „Вода”.

Фенове и журналисти посрещнаха музикантите на Летище София с ръкопляскания. Пред тях Елица и Стунджи казаха, че поне седмица ще си починат и след това започват работа по уникалния си спектакъл. „Искаме да бъде направен перфектно”, обясни Янкулов. „Това ще бъде един спектакъл с много скрити послания и всеки сам ще си открива знаците в него”, допълни Елица.

След победата първият държавник, който се е обадил на нашите представители на „Евровизия”, за да ги поздрави, е бил президентът Георги Първанов, разкриха още двамата. По думите им след края на шоуто музиканти от други държави непрекъснато са им казвали, че именно тяхната песен „Вода” е истинският победител на 52-то издание на конкурса. „Ние не сме й правили голяма реклама, но хората гласуваха за нея, заради самата песен, заради музиката”, смята Елица.

Тя и Стоян са убедени, че песента, която ще ни представи на „Евровизия” през 2008 в Сърбия трябва да е много различна от „Вода”.

Репортаж от посрещането на Елица Тодорова и Стоян Янкулов можете да чуете в звуковия файл