шеф Ангелов
шеф Ангелов / NOVA
Шеф Ангелов тества рецепторите на професионалистите по нестандартен начин
Тази вечер в Hell’s Kitchen България от 21:00 часа по NOVA, участниците ще бъдат изправени пред първата си експресна вечерна резервация. Преди вечерята да стартира, шеф Ангелов ще тества вкусовите им рецептори в едно сложно, но много забавно предизвикателство.

вечерна резервация
NOVA

Един истински добър професионален готвач трябва да използва всичките си сетива, докато готви. Днес шеф Ангелов ще постави на изпитание небцата на участниците. Те няма да могат да разчитат на зрение и слух, а само с помощта на обонянието и вкусовите си рецептори ще трябва да познаят различни храни, приготвени под формата на пюре. При натрупани 3 грешни отговора, сгрешилият ще трябва да посочва един свой съотборник, който да опитва много специален коктейл.

вечерна резервация
NOVA

Победителите ще се насладят на обяд в ресторанта на шеф Виктор Ангелов и възможност да дегустират новото му меню, а загубилите ще се заемат с приготвянето на заготовките и за двата отбора.

синият отбор
NOVA

Днешната вечерна резервация ще премине по нов регламент. Двата отбора ще имат на разположение само един час, за да издадат възможно най-много перфектни чинии, а отборът, който успее да издаде повече ще вземе победата. Загубилият отбор по традиция ще излъчи двама номинирани, но дали новият регламент на експресната резервация няма да бъде последван и от нов регламент при номинациите, ще разберем тази вечер от 21:00 часа по NOVA.

вечерна резервация
NOVA

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.