/ netinfo
Талантливата режисьорска работа на Шон Пен е подсилена от опита и харизмата на актьорите Чарлийз Терон и Хавиер Бардем
Премиерата на тази докосваща сърцето екшън драма „Последното лице“ идва у нас на 23 юни с едни от най-добрите холивудски актьори. Филмът се разпространява, благодарение на Лента, част от Нова Борудкастинг Груп.

В новия филм на Шон Пен, Чарлийз Терон играе ролята на Рен, лекар, активист и директор в организацията за хуманитарна помощ, работеща в Западна Африка. Това е организацията, която нейният починал баща е създал преди много години. За нея е чест да я ръководи, но често се сравнява с работата и постиженията на баща си, които смята, че не може да достигне.

филм
netinfo

Чарлийз Терон си партнира с изключителен актьор от световна класа – Хавиер Бардем в ролята на Мигел Леон, който е доктор, археолог и изследовател на африканските терени. Мястото на което работят е cpeд нaй-гoлeмитe ĸpизиcни paйoни нa Aфpиĸa, където вилнеят въоръжени конфликти, глад, болка и страдание без край. Двамата работят рамо до рамо в Либepия и Cyдaн в името на общата им цел – дa нaпpaвят вcичĸo възмoжнo зa дa зaщитят нeвиннитe и да облекчат cтpaдaниятa нa нaceлeниeтo в paйoна и в бeжaнcĸитe лaгepи.

Чарлийз Терон
netinfo

На фона на политическия конфликт и борбите за оцеляване на хиляди невинни хора, двамата се влюбват и
зacтaвaт пред най-тpyдния избop - любoвтa или пoмoщтa към страдащите? Но това не е единствената трудност, която застава на пътя им.

Сценарист на филма „Последното лице“ е Ерин Дигнъм („Потапяне” 2017). Освен носителите на оскар Чарлийз Терон и Хавиер Бардем, в главните роли на 130-минутната лента блести още и носителката на „Златна палма“ Адел Ексаршопулос.

Лента е марката, с която Нова Броудкастинг Груп навлезе на пазара на киноразпространението в България. Сред топ филмовите предложения на Лента за 2017 г. е най-новата българска продукция, създадена за любителите на екшъна и високите скорости – „Бензин“, която отчете рекордни боксофис резултати, нареждайки се на първо място сред най-гледаните български филми от седем години насам и на второ място за всички времена. Другата успешна българска продукция е „Воевода“, вдъхновен от разказ на класика Николай Хайтов. Други от предложенията на Лента са: хитовете в драма жанра „Вълчи нрав“, „Денят на патриота“ и „Свободния щат“ с Матю Макконъхи, приключенските фентъзи филми „Колибата“ и „Power Rangers“. След завладяващата комедия „Кучешки живот“ идва и най-актуалното предложение „Последното лице“, което ще се завърти в кината от 23 юни. Подробна информация за заглавията, разпространявани от „Лента”, можете да намерите на уебсайта на компанията.