Edna.bg
Edna.bg / netinfo
Денят за много от читателите на Edna.bg започва с хороскопа, който те преглеждат още със сутрешната си чаша кафе. С новото приложение „Хороскопите на Edna.bg” те вече ще могат да правят това и през Facebook страницата на Edna.bg. Всички, които са любопитни какво им вещаят звездите, могат да видят своя дневен, годишен и партньорски хороскоп, изготвен от професионален астролог.

Edna.bg
netinfo

През август дамският проект в портфолиото на Нетинфо Edna.bg, вдъхновява своите потребители с нова и по-свежа визия, с която могат да откриват любимите си статии и теми още по-лесно и удобно.

Един от основните акценти и запазена марка остават авторите на Edna.bg – известни личности, експерти и специалисти от най-различни области и техните статии на актуални теми. Сред тях са Ива Екимова, Катерина Евро, Ива Дойчинова и други.

В сайта потребителите ще открият още материалите на редакторския екип по теми като здраве, психология, отношения, както и дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, изготвен от професионален астролог.

През 2017 година Edna.bg отпразнува своя 5-ти рожден ден, а сайтът продължава да представя не само най-актуалните лайфстайл новини, но и историите с дълбочина, които не губят стойност и актуалност във времето.

Edna.bg предлага и полезно и практично мобилно приложение за жени в България, което може да бъде изтеглено от Play Store за Android и AppStore за iOS.

edna
netinfo