Дует Авеню завършва годината с концерти във Варна, Русе и Пловдив
Дует Авеню завършва годината с концерти във Варна, Русе и Пловдив / netinfo

На 9, 10 и 12 декември Заки и Боби ще представят новото си парче „Свобода" като част от концертната програма на турнето им

Дует Авеню ще се отправи към нови срещи с фенове през декември. Поводът са трите нови дати, които изпълнителите обявиха наскоро в официалната фейсбук страница на Авеню. В началото на лятото Боби и Заки си дадоха почивка от музикалната обиколка с желание да концентрират енергията си в работа над нови проекти.

Почитателите не останаха подведени, след като на бял свят се появи сингълът „Свобода". Парчето, което задава нови хоризонти, ще бъде лайтмотив на новите концерти от Авеню турне.

Дует Авеню подарява „Свобода“ на своите фенове

„Текстът и музиката към песента вероятно са продиктувани от някакъв дълбок порив към свобода. Дали става въпроса за освобождаване на духа, тялото, сетивата или друг вид енергия? Всеки ще разчете и усети това, което отговаря на неговите търсения в определен момент или както се пее - „в миг от вечността". Песента беше представена на единствения ни концерт през лятото в рамките на „Аполония". Надяваме се усещането, че публика и музиканти летят заедно над безкрайната морска шир - подобно на видеото към „Свобода", да бъде повторено и в градовете, с които ще продължим турнето", споделят Боби и Заки.

На 9 декември Авеню ще посетят Варна за своя концерт във Фестивалния и конгресен център. Дуетът ще пътува със своя бенд и с още един вече популярен тандем - братята Пламен и Иво от X Factor.

Публиката на Русе ще има възможност да чуе най-новото от Боби и Заки на 10 декември в залата на Филхармонията. Турнето ще завърши на 12 декември в операта на Пловдив.

Билетите за концертите са в продажба в мрежата на Ticketpro на цени от 10 до 15 лв.

Дует Авеню завършва годината с концерти във Варна Русе и Пловдив
netinfo