„Челюсти се завръща по Нова
„Челюсти се завръща по Нова / снимка: Нова телевизия

От този уикенд „Събуди се" отваря „Челюсти". Диана Найденова възражда рубриката за спорове, в която ще бъдем свидетели на крайни мнения и словесни дуели по най-важната тема от седмицата. Тази неделя спорът е по темата, която блокира държавата: „Справедлив ли е протестът на полицаите?". Очаквайте интересни събеседници от двете страни на спора. Те ще кръстосат думи за това дали полицаите трябва да запазят заплащането и привилегиите си, кога и как някои от тях ще спрат да вземат рушвети и кога полицията ще започне наистина да ни пази.

Всички зрители ще могат да участват с мнение на Facebook страницата на „Събуди се" по време на предаването.

„Челюсти" е първата авторска рубрика на Диана Найденова, която тя стартира в ефира на Дарик радио, а след това форматът прерасна в телевизионен вариант.

"Челюсти" е любимото ми дете. Аз много исках предаване, в което да се сблъскват различни гледни точки", сподели Диана Найденова.

След силната политическа есен колата на „Карай направо" ще зимува в гаража. Уникалният формат продължи над година - от предсрочните парламентарни избори през 2014 до местните избори преди седмица. „Това не значи, че при следващи избори няма да натиснем отново здраво газта", допълни Диана.

От този уикенд "Челюсти" се завръща по Нова, за да отвори вратата на спора. „Челюсти" - колкото хора, толкова истини!

Челюсти" се завръща по Нова
netinfo