Част от кв. „Манастирски ливади” без вода в четвъртък
Част от кв. „Манастирски ливади” без вода в четвъртък / netinfo

На 12 април 2007 г. (четвъртък) във връзка с изместване на съществуваща шахта за редуктор на налягане, демонтаж и монтаж на нов съществуващ редуктор с диаметър 80 мм, от 9.30 до 21.30 часа се налага временно спиране на водоподаването в кв. „Манастирски ливади”-запад в района на ул. „Луи Айер”, ул. „420 та”, ул. „Йордан Бакалов – Стубел”, ул. „418-та”

При продължителност на строително - монтажните дейности над 12 часа ще бъде осигурена водоноска на ул. „Луи Айер” ъгъла с ул. „420-та ”.

“Софийска вода” АД се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства. Ремонтните работи ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа и ще ограничат евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. Засегнатите от спирането на водата могат да се обръщат за повече информация към Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 8122121.

Интернетсайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.