Най-много номинации събра Никита
Най-много номинации събра Никита / NOVA
Номинирани са Никита, Уош, Цецо, Албена, Стойко, Златка и Благой
На живо, очи в очи, се проведоха последните номинации в Big Brother: Most Wanted 2018. Предпазен с щита на SDI беше Станимир Гъмов, който не можеше да бъде номиниран, но от своя страна той номинира Никита и двойката Златка/Благой.
 
Най-много номинации - цели седем, събра Никита. Всички останали я номинираха. Основната причина за това е ситуацията, в която постави Златка и Благой. Дори присъствието на Борислав, когото съквартирантите споделиха, че харесват, не успя да я спаси.

Цецо
NOVA

 
След Никита с по три номинации се наредиха Цветан и Уош. Според повечето гримьорът е шумен и не е искрен, а Стефан получи номинациите си, защото съквартирантите смятат, че няма собствено мнение. В номинации попаднаха още Стойко, Албена, Златка и Благой.

Днес Къщата напусна Борислав. Стана ясно, че той е отказал категорично да остане в шоуто, заради лични причини, които го чакат навън.
 
Как ще се справя Никита без опората на Боби в Къщата, особено когато стана ясно, че всички съквартиранти искат тя да е навън, следва да видим в следващите епизоди на Big Brother: Most Wanted 2018.
 
Съквартирантте в Big Brother: Most Wanted (СНИМКИ)

Актуални новини ще откриете на уебсайта и на официалната Facebook страница на предаването.