Вече са ясни всички изпълнители, които ще видим на 15 юли във Варна
BEBE REXHA ще бъде една от световните музикални звезди, които ще видим на MTV Presents Varna Beach на 15 юли. Родом от Ню Йорк, BEBE REXHA е наелектризиращ изпълнител на живо, който ще развълнува българската публика на Варненския плаж. Големите й международни хитове, като I Got You, In The Name of Love, No Broken Hearts, Me Myself and I и The Way I Are, постигат огромен успех по целия свят. Общите проекти на BEBE с артисти като Nicki Minaj, Martin Garrix, Lil Wayne и G-Eazy я позиционират като един от най-модерните, вълнуващи, водещи международни поп изпълнители.

BEBE REXHA сподели: “Развълнувана съм от възможността да изпълня своите песни на живо за първи път в България. Очаквам с нетърпение да видя почитателите си във Варна! Знам, че имам много специални фенове в България и можем да бъдем част от това невероятно MTV събитие заедно.“

Това е първата изява на BEBE REXHA в България. Късметлиите в публиката могат да очакват шоу на живо от световна класа на една от най-големите сцени, изграждани в България по време на MTV Presents Varna Beach. Музикалният фестивал ще продължи близо дванайсет часа от обяд до полунощ на варненския плаж само след броени дни.

Списъкът с всички международни изпълнители на MTV Presents Varna Beach вече е потвърден. На 15 юли във Варна ще видим и чуем изпълненията на: Bebe Rexha, Steve Aoki, Jonas Blue, Redfoo, Tinie Tempah, Gorgon City, R3wire & Varski, SuperHero DJs.

Ето кои са и българските изпълнители: Поли Генова, DARA, Кристиан Костов, Pavell & Venci Venc'

Две от звездите от последния сезон на музикално шоу №1 X Factor също ще са част от събитието.

Българската поп сензация DARA, чиито отличителен глас и забележителна индивидуалност я превърнаха в любимка на публиката, откакто стъпи на българската музикална сцена, и Кристиан Костов, който доведе България до безпрецедентното второ място на Евровизия тази година, ще се присъединят към Pavell & Venci Venc' и Поли Генова, като подкрепящи чуждестранните изпълнители.

MTV Presents Varna Beach е невероятна възможност за талантите от страната да достигнат до международна публика и да покажат най-доброто от българската поп сцена.

"Това е отлична възможност за мен и нямам търпение да изляза със своите танцьори на тази огромна сцена в родния си град!", сподели DARA и добави:

"Много съм развълнувана да се срещна с публиката и с международните звезди, с които имам удоволствието да деля една сцена на това значимо събитие!".

дара
netinfo

А ето как ще изглежда и сцената на MTV Presents Varna Beach. Това е една от най-големите сцени, изграждани някога в България:

сцена
netinfo


NOVA и Нетинфо са медийни партньори на събитието.

Музикалните фенове все още могат да закупят билети за MTV Presents Varna Beach – цените след до 7 юли са 79 лева, а след това 88 лева. Повече информация може да намерите тук