Съквартирантите стартират нов бизнес с био чушки
След като Стоян разбира, че Велко е купил скъпи био домати, стремежът му към повишаване на стандарта на живот се разгръща в идея за нов бизнес – консервиране на био чушки. Всеки един от съквартирантите трябва да се включи активно в тази дейност и така те оформят „Консорциум 404“.

Бети получава мечтаната длъжност – мениджърка, а Ванеса пречупва достойнството и нежеланието си за работа в името на нова кола и ходене по магазините. Как стартират с новия си бизнес? Разберете в новия епизод на „Апартамент 404“

Апартамент 404
netinfo

Докато Стоян прави планове за новия си бизнес с био чушки, хазяинът Живко продължава да търси начини, за да достигне до сърцето на Бети и отива при ясновидката Сирма, която му дава вълшебен еликсир. Само три капки са достатъчни, за да накара Бети да се влюби в него. Плановете обаче се провалят, когато Велко изпива чая, предназначен за Бети.

Дали приятелството между Велко и Живко ще прерасне в любовна комедия, ще намери ли Стоян решение за развитието на бизнеса и ще получи ли най-накрая Методи слушалките си, разберете в новия епизод на „Апартамент 404“ първо във Vbox7.com.  

Следете сериала във Vbox7.com всеки вторник и петък от 16:00 часа. Още новини за „Апартамент 404“ може да откриете във Facebook страницата на поредицата.