Алла Пугачова пристигна в София на националния ни празник
Алла Пугачова пристигна в София на националния ни празник / снимки: Sofia Photo Agency, Юлиана Николова
Алла Пугачова пристигна в София на националния ни празник
26626
Алла Пугачова пристигна в София на националния ни празник
  • Алла Пугачова пристигна в София на националния ни празник

Алла Пугачова пристигна този следобед у нас. Примата на руската музика е в София за един от последните концерти в кариерата си, който е утре вечер в зала 1 на Националния дворец на културата. В началото на 2009 година Алла обяви, че прекратява сценичната си дейност и тръгна на прощално турне, което включва и нашата страна. Алла вече е правила веднъж грандиозно шоу за българската си публика. Тя беше тук и през 2004 година, отново по покана на Жокер медиа.

За разлика от 2004 година, когато Алла Пугачова само помаха на журналистите, чакащи я на ВИП-а на летище София, този път тя реши да отговори на няколко техни въпроса. Постъпката й е по-скоро прецедент, тъй като по принцип певицата не обича да дава интервюта и пресконференции.

Алла за пореден път обясни, че за нея България е специално място. Именно тук изгря нейната звезда през 1975 година на фестивала "Златният Орфей" с песента "Арлекино" на Емил Димитров. Затова и Алла призна, че точно той е човекът, с когото много би искала да се срещне, докато е у нас. "За съжаление той вече не е между живите", с мъка отбеляза певицата.

Така и не стана ясно дали в София тя е придружавана от годеника си Максим Галкин. В Русия връзката им е сред най-коментираните поради факта, че Галкин е с 27 години по-млад от Алла.

Алла Пугачова пристигна в София на националния ни празник
netinfo

Концертът в зала 1 на НДК утре вечер оказа се няма да е последният в кариерата на изпълнителката, каквато беше информацията, разпространявана до момента. Малко преди да се качи в черното ауди, което я чакаше на ВИП-а на летището, Алла Пугачова изненада дори организаторите на шоуто й у нас с думите, че е планирала и още едно в Полша.