Ексклузивните новини за двата уеб сериала дойдоха по време на най-голямото младежко събитие у нас – Aniventure Comic Con
През октомври два от най-харесваните български онлайн сериали - „Следвай ме“ и „Апартамент 404“, се завръщат във Vbox7.com. Новината обявиха самите главни герои от двата сериала по време на Aniventure Comic Con този уикенд

Стотици фенове на уеб сериалите се срещнаха със звездите от “Следвай ме“, „Апартамент 404“ и „Не така, брат!“ в специалната зона на Vbox7.com - едно от най-посещаваните места на Aniventure Comic Con. Родните онлайн звезди раздаваха автографи и се снимаха със своите почитатели в продължение на няколко часа. За първи път българската публика имаше възможността да се срещне на живо с родните ни онлайн герои на събитие от такъв мащаб.

фенове
netinfo

От 9 октомври във Vbox7.com започва вторият сезон на „Следвай ме“ със звездното участие на поп певицата Тита (Христина Христова). Със своите близо 6 милиона гледания онлайн, това е най-успешният първи сезон на уеб сериал в България до този момент, a продължението на училищната драма обещава още по-големи успехи. В „Следвай ме“ главните роли са поверени на Тита и Лина Роскин, които от врагове в училище, в края на сезона се превърнаха в близки приятелки. Въпросът е дали ще успеят да задържат това приятелство? Специално за всички фенове по време на събитието беше показан ексклузивно трейлърът на новия сезон, след което звездите от „Следвай ме“ участваха в половинчасова сесия с въпроси и отговори. Над 10 000 бяха феновете, които проследиха онлайн видео стриймингa от срещата.

Тита и Диона
netinfo

Феновете на студентската уеб комедия „Апартамент 404“ отново ще могат да проследят един куп студентски неволи и комедийни моменти със старта на сериала от 3 октомври. Голямата изненада на този сезон е, че в апартамента влиза нова съквартирантка. Това е певицата и актриса Ева Георгиева – EVA, позната на феновете от пародийната поредица #KIFLA. В какво ли ще се забърка Ева и как ще се окаже един от новите съквартиранти в „Апартамент 404“? Дали ще съжителстват добре с Велко, в чийто образ влиза добре познатият на всички репортер Боби Касиков? Ще разберем съвсем скоро.

Апартамент 404
netinfo

Освен любимците от „Следвай ме“ и „Апартамент 404“ в двата дни на Aniventure Comic Con, феновете се срещнаха още и с героите от „Не така, брат!“ - Мино Караджов, Ана-Мария Янакиева и Надя Петрова. На сцената на събитието и тримата отговориха на въпросите на своите почитатели, като най-много от тях бяха свързани с новия сезон „Смяна на местата“, който започна на 6 септември.

Филяка и Ванката от „Типично“, както и Цецо от “CTR+ALT+DEL” , допълниха звездното участие на Aniventure Comic Con.

Мино Караджов
netinfo

Очаквайте старта на „Апартамент 404“ на 3 октомври, а на „Следвай ме“ на 9 октомври първо във Vbox7.com.