2011 година през погледа на астролога
2011 година през погледа на астролога / снимки: morguefile.com

„Ежедневните хороскопи във вестниците са доста обобщени и не винаги се пишат от професионалисти”, категоричен е председателят на Българската астрологична асоциация Кирил Стойчев. Това важи особено за астропрогнозите без автор. Текстовете или са откраднати от някъде, или са препечатки от стари броеве. Не изключено и някой редактор да ги е списал набързо. Според варненския астролог зад всяка прогноза стоят стотици и хиляди наблюдения на звездното небе, изследват се циклите на повторяемост на събитията и на тази основа се прогнозира.

През 2011 г. късметът ще бъде на страната на огнените зодии. Догодина родените под знаците Овен, Лъв и Стрелец да не се колебаят и да вземат смело решения, съветва самият Стойчев. Според изчисленията на астролога за водните зодии новата година също ще бъде благоприятна. Представителите на зодиите Рак, Скорпион и Риби могат да очакват повишение на заплатата.

През новата година земните знаци ги очаква плащане на по-солени сметки. Добре че Козирог, Телец и Дева разполагат с тайни банкови сметки, което ще им помогне много. Ако все пак нямат спестявания, на помощ ще се притекат приятелите. По-трудна ще бъде годината за родените под знака Везни. Чакат ги трудни за вземане решения.

Поскъпване на недвижимите имоти и печеливш туризъм, силно селско стопанство и завръщане в родината на българи, търсещите щастието си в чужбина. Това очаква страната ни през новата 2011 г., според Стойчев.

2011 година през погледа на астролога
netinfo


През следващата година България ще остане една от малкото страни с благоприятни климатични условия. Това ще е предпоставка за развитието на селското стопанство. Туризъм и външна търговия ще са другите печеливши отрасли в национален мащаб. Цените на имотите ще спрат да падат, а към края на следващата година е възможно да тръгнат нагоре, показват изчисленията на астролога.

Според Кирил Стойчев сеизмичната обстановка ще остане напрегната, но големи земетръси на наша територия са малко вероятни. В България и Европа войни е малко вероятно да се водят. Възможно е въоръжени сблъсъци да има в Азия, но далече от страната ни.

Въпреки че отново ни очакват жега и студ, България ще става все по-добро място за живеене. Това ще доведе до засилване на интереса на българи, живеещи в странство, да се завърнат по родните места. Като цяло годината ще е благоприятна за пътувания, за образование и повишаване на квалификацията.

Рано е да се каже дали новият президент на републиката ще е за първи път жена или начело на републиката отново ще е мъж. Според астропрогнозите на варненския астролог на другите избори, които ни предстоят догодина - местните, някои градове ще се сдобият с млади и енергични кметове.

„Бъдещето е това, което направим днес. Ако вярваме в доброто и успеха и спрем да се вглеждаме в миналото, това ще ни изведе напред”, уверен е Кирил Стойчев. Икономист по образование и астролог по призвание, професионално 40-годишният Кирил Стойчев разгадава посланията на звездите вече повече от 10 години. Варненецът е председател на Българската астрологична асоциация от създаването й през 2004 г.