/ iStock/Getty Images
Всяка нова учебна година започва не само с подготовка на учебниците, но и с подмяна на гардероба. Пораснали с поне няколко сантиметра през лятото, децата имат нужда от изцяло нови комплекти дрехи – от чорапите до тениските и панталонките.

Разбира се, такава генерална смяна на гардероба може да създаде много стрес – от къде да се намерят качествени дрехи, как да се намери време за такова голямо пазаруване и колко точно тениски са нужни на един тийнейджър.

Практиката показва, че е най-лесно всичко да се купи накуп, като не е нужно дори да сменяте нормалния си график за пазаруване. Просто заедно с хранителните продукти за седмицата, можете да вземете и дрехите за ученика от Kaufland.

Нека видим какво е нужно:

Тениски и панталони

Оптимално би било за всеки ден от седмицата да има по една тениска, а панталоните да са в такива цветове, че да могат лесно да се комбинират. Изберете едноцветни панталони и шарени тениски и ще видите колко бързо ще става обличането сутрин.

Kaufland предлага и собствена линия облекла Hipp & Hopps, с високо качество и достъпна цена. Създадени от памук, сертифициран по оригиналния стандарт за органичен текстил GOTS, без замърсители, произведен по щадяща ресурсите технология.

Бельо и чорапки

Те сякаш никога не достигат. Винаги има някой самотен чорап, тъгуващ за другата си половинка. Комплектите от няколко чифта чорапи, които се предлагат в Kaufland, са изключително практични, защото разполагате с цял куп от един модел и можете да ги комбинирате. Качествените и меки чорапки носят настроение и удобство на ученика всеки ден.

 В Kaufland може да напазарувате всичко необходимо не само за първия и следващите учебни дни, но и за цялата година.

Когато бельото, чорапите, тениските и панталоните на ученика са подредени и комплектувани, приготвянето за училище сутрин ще става много по-бързо, няма да  обикаляте цялата къща, защото чорапът е изчезнал, а всичко ще се случва в ритъм и без стрес.

И след шест месеца, когато отново всичко внезапно ще се окаже малко, ще знаете, че Kaufland е вашата дестинация вече, не само за хранителни стоки, но и за дрехи за ученика.