/ / iStock/Getty Images

Лятото не е свързано само с почивка и плажове, но и със забавления. Резултатите от проучване показват, че най-популярната лятна дестинация за партита е испанският остров Ибиса.

/ iStock/Getty Images


Анкетата, направена във Великобритания сред 3000 души по поръчка на компанията производител на напитката "Корс Лайт", показва, че когато става дума за купон през лятото, след Ибиса се нареждат британската столица Лондон и американската столица на хазарта Лас Вегас.

Да обиколиш света, за да заснемеш слънцето (СНИМКИ)

Участниците в допитването са на възраст между 18 и 35 години.

/ iStock/Getty Images


В Топ 10 намират място още Маями (Флорида, САЩ), Амстердам (Холандия), Рио де Жанейро (Бразилия), Алпите (Франция), Барселона (Испания), Марбея (Испания) и Дъблин (Ирландия).

Най-посещаваните градове в света

Според участниците в допитването ключови компоненти за идеалното лятно парти са добре подбраната музика, добрите приятели и вълнуващата атмосфера. Уникалността на дестинацията с оглед на нейната специфична култура също играе важна роля при избора на почивка, съпътствана от незабравими купони.

/ iStock/Getty Images

Резултатите от допитването показват още, че най-купонджийските прояви през годината според феновете са фестивалът Гластънбъри във Великобритания, карнавалът в Рио де Жанейро, Бразилия, и Октоберфест в Германия.

Вижте още от най-интересните и красиви места в света:

20 мистични моста, които ще ви отведат в света на приказките (СНИМКИ)

Там е най... на Земята

Най-посещаваните замъци в Европа

Да обиколиш света, за да заснемеш слънцето (СНИМКИ)

в. Дейли стар