Звездните стажанти с най-емоционалната си задача до момента
Звездните стажанти с най-емоционалната си задача до момента / netinfo

Участниците в първия сезон на „Звездни стажанти" получиха най-социално отговорната си задача до момента. Техен клиент този път е една от най-големите вериги за хранителни стоки, а мисията, която им дадоха, е да събират дълготрайни храни, които ще бъдат дарени на социално слаби семейства за Великден.

Тази седмица залогът пред стажантите е двойно по-висок, защото имат възможността да помогнат не на една, а на две големи каузи.

За проджект мениджър „Отборът" избра единодушно Таньо Шишков. При „Ангелите на Шарполов" изборът не се получи толкова лесно, но след дълга дискусия и без пълно мнозинство Пламен беше предложен за капитан, под претекст, че това е неговият втори шанс.

Разместванията в двата отбора от миналата седмица им се отразиха по абсолютно различен начин. Докато мъжете приеха Петя с отворени обятия и дори я обявиха за „двигател", Ангелите саботираха работата и решенията на Пламен при всяка удобна ситуация. Новоизбраният проджект мениджър трудно взимаше думата и повечето му предложения бяха отхвърляни, още преда да бъдат чути.

По този начин в отбора на „Ангелите" се сформираха две отделни стратегии - за и против идеята победата да е най-важна. Абсолютно противоположно беше решението на „Отборът". Те единодушно заявиха, че в тази задача победата е на заден план и най-важното е да бъдат събрани максимално много качествени продукти за нуждаещите се.

Утре вечер зрителите на Нова ще видят най-емоционалния епизод на „Звездни стажанти" до момента. Всеки един ще даде цялото си сърце и душа, за да събере максимално много продукти за семействата в нужда, а крайният резултат ще е своеобразен рекорд - близо 17 000 събрани продукта.