Пандемията от COVID-19 принуди хиляди двойки по света да променят плановете си и дори да отложат планираните от дълго време сватби. Сред тези, които бяха определили дата за сватбения си ден, имаше и няколко звездни звойки. Вижте ги в канала "Top Of The Tops" във vbox7:

Кейти Пери и Орландо Блум

Бъдещите родители трябваше да се венчаят пред 150 гости в Япония през лятото. Източник на сп. "People" сподели, че сватбата се отлага, но новата дата и локация все още не са решени.

Кейти Пери и Орландо Блум
Gulliver/Getty Images

Дженифър Лопес и Алекс Родригес

В „Шоуто на Елън Дедженеръс“ певицата разкри, че сватбата ѝ с Алекс Родригес ще бъде отложена. Бъдещата сватба ще бъде четвърта за Дженифър Лопес и втора за Алекс Родригес.

Ема Стоун и Дейв Маккери

Носителката на „Оскар“ Ема Стоун и сценаристът Дейв Маккери трябваше да се венчаят в средата на март. Двамата все още не са решили нова дата за сватбата им.

Ема Стоун
Gulliver/Getty Images

Принцеса Беатрис и Едуардо Мапели Моци

Принцеса Беатрис - петата внучка на кралица Елизабет Втора, трябваше да се омъжи на 29 май. Според Daily Mail сватбата е отложена за 2021 г.

Принцеса Беатрис
Gulliver/Getty Images

Миа Калифа и Робърт Сандберг

27-годишната бивша порноактриса Миа Калифа също отложи сватба си с Робърт Сандберг заради коронавируса. В профила си в Инстаграм ливанката качи снимка, под която написа:

„ Ако светът свърши преди да успея да се омъжа за Робърт Сандберг през юни, моля да бъда погребана с една от тези 12 рокли“.