Звездни сексманиаци
Звездни сексманиаци / Guliver/Getty Images

За някои винаги е било известно, за други имаше съмнение, а за трети просто не можеше да се повярва... БГНЕС цитира имената на известните личности, които опровергават тезата, че сексът е забавление само за бедните:

Линдзи Лоън - Истинският въпрос е дали има нещо, от което младата актриса да не е зависима. На Линдзи й се носи славата, че е била едва ли не с всички мъже в Холивуд, че дори и с жени. "Актьорите са много самотни, аз не искам да спя сама", казва за себе си Линдзи.

Тайгър Уудс - За Уудс не се знае със сигурност, но толкова известен, силен и богат човек като него не може да е без зависимости. А има ли нещо по-хубаво от сексзависимост?

Кание Уест - Има ли някой, който въобще да е изненадан? Говори се, че Кание има подобна зависимост още от тийнейджърските си години. Сега рапърът е на път да се ожени за Ким Кардашиян, чието порно видео е видяно от цял свят.

Мел Би - За бившата певица от момичешката група Spice Girls се разказва много пикантна история. Става въпрос за интимна връзка с жена, с която Мел Би се запознала в училището, където ходят децата й. Тъй като на двете дами това не било достатъчно, те привлекли още едно попълнение в забавленията си.

Бритни Спиърс - Принцесата на попа мина през много и различни фази. През една от тях Спиърс имаше навика да с хвали със секс маратоните, които си устройваха с бившия й съпруг Кевин.

Пит Дохърти - Бившият приятел на модната икона Кейт Мост не само че не подбира наркотиците, но и прелъстява всяка жена, която застане пред него.

Роби Уилямс - Самият Роби признава, че е правил секс със страшно много жени, сред които са били и негови фенки. Човекът е движеща секс машина и това е неоспорим факт.

Колин Фаръл - Актьорът е заснет на няколко пъти как консумира различни видове наркотици и има секс видео качено в интернет. Има ли нужда да се каже нещо повече?

Парис Хилтън - Всеки, който е видял видеото One night in Paris, разбира каква сексуална жажда „мъчи" младата наследничка. Но така или иначе не е тайна, че Парис има връзка с много различни мъже, така че свободно може да се смени името на видеото с Everybody`s been in Paris.