Вълна от емоции, звездни изпълнения и артистични кандидати заля сцената на X Factor по време на дългоочаквания старт на шоуто по НОВА. Криско, Люси, Маги и Саня се срещнаха с първите кандидати за бъдеща музикална кариера, които впечатлиха не само с глас, но и с необикновени истории.

Голямата изненада на вечерта се оказа появата на талантливата Виктория Георгиева, която се явява за четвърти път в шоуто.

„Всяка година се записвах на кастинг, но така и не стигах до прослушванията пред жури", сподели тихата Вики, която предизвика истински възторг в съдийската четворка.

„Изведнъж стана някой, който плува в свои води!", категорична беше Саня, която окуражи младата изпълнителка да демонстрира повече самочувствие и увереност на сцената в сезона на характерите.

Момче, пристигнало от Либия, не само впечатли Криско с рапа на арабски, английски и български, но и доказа на жури и публика, че позитивната нагласа има място дори и в критичните точки от света. „Успяваш да се усмихваш и да си невероятно позитивен, въпреки че виждаш ужасяващи картини", бяха думите на Маги, който допълни, че силният дух и позитивното мислене са сред най-впечатляващите качества на Сами, наред с успешното римуване.

Още ексклузивни видеа от първия ден на музикално шоу №1 на България гледайте на http://vbox7.com/user:xfactorbg