Дара
Дара / Вирджиния Рекърдс/Диляна Флорентин
NOVA е официален медиен партньор на концерта
На 16 септември от 19.00 ч. любимците на публиката, които стартираха професионалната си кариера на сцената на музикално шоу №1 X Factor, ще вземат участие в концерта Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour в София, където се очаква да се съберат повече от 30 хиляди души. Събитието с вход свободен е кулминацията на турнето, организирано от Coca-Cola и The Voice, което премина с голям успех през най-големите български градове и ще завърши във Велико Търново.

Кристиан Костов
netinfo

Михаела Маринова, Кристиан Костов, Пламен и Иво, DARA, Тита и Михаела Филева, които зрителите за първи път видяха в X Factor, ще излязат на голямата сцена на площад „Александър Батенберг“ в 19.00 ч. тази събота, 16 септември. Те ще представят актуалните си парчета, с които спечелиха сърцата на публиката, а на събитието ще видим и най-популярния хип-хоп изпълнител у нас и жури в тазгодишното издание на X Factor - Криско.

Михаела Маринова
Вирджиния Рекърдс/Диляна Флорентин

Грандиозният концерт в столицата ще закрие ливанско-канадската поп звезда Massari, който ще зарадва феновете в София с най-големите си хитове.

Пламен и Иво
Вирджиния Рекърдс/Владо Василев

Концертът Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour се подкрепя от Нова Броудкастинг Груп и ще се излъчи в ефира на NOVA на 22 септември в 12.30 ч., за да достигне до всички фенове на българската музика.

Актуални новини ще откриете на уебсайта и FB страницата на NOVA.