Звездите и техните голи рокли
Звездите и техните голи рокли / Guliver/Getty Images

Все повече звезди залагат не толкова на стилните тоалети за червения килим, а на дрехите, които прикриват малка част от плътта им.

Най-последните примери за това са певицата Риана, американският модел Кендъл Дженър, актрисата Джейми Алекзандър и австралийската певица Иги Азеалия, пише британското списание "Грация".

СНИМКИ: Риана прие полугола наградата "Модна икона"

Една жена трябва да се чувства удобно в кожата си и не трябва да се срамува да облича това, което иска, но според някои модните решения на тези звезди са доста необикновени. Да привлечеш всички погледи и да бъдеш тема на разговор след появата си на червения килим е една от главните причини за внимателния подбор на тоалета. Червеният килим винаги е бил витрина за красивите жени. Да покажеш малко плът винаги е печеливша стратегия. Една рокля на Versace даде огромен тласък на кариерата на Лиз Хърли например.

Това означава ли, че се променят не нравите, а вкусовете? Червеният килим е място за професионалисти, не е стриптийз клуб. Разкривайки хълбоците си 18-годишната моделка Кендъл Дженър очевидно иска да провокира противоречия, също както и певицата Риана, насочила обективите на папараците към себе си с голата си рокля на престижни награди за мода. Разликата тук е, че Риана е една от най-успелите дами в света, която съзнателно прави своите модни избори. С появата си с напълно прозрачната рокля тя имаше за цел да остане в историята на модата. Трябва да се отбележи, че Риана бе облякла бельо, за разлика от Кендал.

Може би в свят, в който Майли Сайръс работи като секретарка в офис, тези разбирания няма да бъдат общоприети. (БГНЕС)