Турската актриса Фахрие Евджен стана популярна у нас предимно с ролята си в култовия сериал "Листопад". Там тя беше млада и неопитна, което беше съвсем в унисон с ролята ѝ на Неджля. Днес тя е една от най-популярните актриси в Турция, като се снима и в сериали и във филми, а е и рекламно лице на козметични и модни брандове.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🦋

A post shared by Fahriye Evcen Özçivit (@evcenf) onФахрие Евджен е сред любимите знаменитости на съседна Турция, като всяка нейна снимка в социалните мрежи става новина и събира стотици хиляди, а понякога и милиони харесвания. Това не е изненада предвид факта, че има над 11 млн. последователи. Но Евджен попада в публичното пространство предимно със снимки от Instagram. От 2017 г. насам тя няма нито една роля и това е изцяло осъзнат неин избор, свързан със събития от личния ѝ живот. Е, това вече ще е само минало, тъй като по информация на турските таблоиди тя се завръща на екран. Вижте още в канала "Stars News"  във vbox7:

Актрисата ще се снима в 10 епизода от сериал, чийто снимки започват тази есен. Изискванията ѝ са да работи до 4 часа на ден, за да може да гледа сина си Каран.

По информация на турския Сабах Фахрие иска по 130 000 турски лири на епизод, което прави малко под 30 хил. в български лева. Турските таблоиди отбелязват, че това е сравнително ниска цена предвид стандарта на живот, който тя води, макар и сумата да е рекордна за страната, където средната работна заплата е около 2500 лири. Само преди дни тя позира с чанта, чиято цена в Турция е 10 000 лири.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Babası gibi keskin bakışlım.. 😍

A post shared by Fahriye Evcen Özçivit (@evcenf) on