Звезда от Игра на тронове е влюбен в актриса от сериала
Звезда от Игра на тронове е влюбен в актриса от сериала / снимки: Guliver/Getty Images, архив

Английският актьор Кит Харингтън, който се превъплъщава в звездната роля на Джон Сноу в сериала "Игра на тронове", се е влюбил в своята партньорка от поредицата Роуз Лесли, съобщава ТАСС. Агенцията цитира информация на телевизия Си Ен Ен.

Най-сексапилните красавици в Game of Thrones (ВИДЕО/СНИМКИ)

"По време на 3-седмичните снимки на втория сезон на сериала в Исландия, на мен ми повлия красотата на тази страна и вълшебството на северното сияние. Аз се влюбих, защото всичко се случи именно там!", довери актьорът. Неговият екранен герой също страстно се влюбва в дръзката и войнстваща Игрит в изпълнение на Роуз Лесли.

Звезда от "Игра на тронове" е влюбен в актриса от сериала
netinfo
"Ако вие сте увлечен по някого и този човек ви отговаря със същото, дори и само по сценарий, много е лесно да се влюбите!", признава Харингтън.

Математици определиха най-важния герой в Game of Thrones

Като истински джентълмен актьорът не разкри дали на неговите чувства е отговорила с взаимност Лесли, която е родом от шотландския град Абърдийн. Но ако се съди по някои снимки, направени по време на връчването на театралните награди Лорънс Оливие в Лондон, поведението на двамата е било красноречиво в това отношение.

Звезда от "Игра на тронове" е влюбен в актриса от сериала
netinfo
Източник: БТА