Зрителите избират Крал и Кралица на бала
Зрителите избират Крал и Кралица на бала / Нова тв

Пет двойки ще се борят за титлата Крал и Кралица на бала в Dancing Stars. Кой ще успее да спечели в надпреварата обаче ще могат да решат зрителите, като гласуват кой техен любимец ще бъде удостоен с престижното признание в официалната страница на предаването във Facebook.

В навечерието на абитуриентските балове Dancing Stars ще върне всички участници към един от най-милите им спомени от училище. Спорт, спорт и спорт - това е било училището за Албена Денкова и затова тя не е имала бал, в който да облече елегантна рокля и да сложи обувки на токчета. Именно с тях ще я видим утре за динамичния й фокстрот. Нели Атанасова, която също прекарва времето си в училище в спортната зала, ще се върне към спомена от деня, в който завършва. Защо вместо на купон е отишла с приятелки да яде сладолед, ще разберем утре от 20.00 часа по Нова.

Каква изненада пък направи Антон на момиче от Перник и защо е закъснял за бала си? Това ще стане ясно утре, и още: ще станем свидетели на тройното предизвикателство, в което всеки звезден участник ще трябва да танцува не с един, а с двама професионални танцьори.

Коя двойка ще спечели заветната титла Крал и Кралица на бала и кой ще получи най-много точки от журито - утре, от 20.00 часа в Dancing Stars по Нова.