Златен вибратор и кристален полилей - най-исканите луксозни подаръци за жените
Златен вибратор и кристален полилей - най-исканите луксозни подаръци за жените / ThinkStock/Getty Images

От години гледате в лъскавите списания реклами на скъпи часовници, бляскави бижута и чанти. Но кое от тези неща е било в коледния списък с подаръци, a Дядо Коледа никога не ви го е носил...

Някои с повечко късмет да имат портфейл с размера на чувала на Дядо Коледа могат да превърнат тези желания в реалност, но малцина са жените, които могат да си позволят толкова скъпи придобивки. Анкета в женски британски сайт попита жените, ако тази Коледа парите не са граница, какви милионерски подаръци ще си поръчат.

Моторната резачка е най-нежеланият от жените коледен подарък

Ето някои от най-скъпите желания по празниците.

Ако вашият чай ви е ценен, защо не го съхранявате в кутийка за чай с инкрустирани диаманти за 75 000 долара. Независимо дали искате преносим дом или не, можете да си купите къща на колела за 35 000 паунда. В нея ще намерите дъбова маса, голяма кухня с мивка, хладилник и газов котлон, печка, газов бойлер, душ кабина с тоалетна, мивка и душ.

Всеки уважаващ себе си богат човек притежава кристален полилей в хола си. Такъв можете да имате за 34 000 паунда.

Жените с богат мъж и солидна банкова сметка обичат да разнообразяват нещата в спалнята. Чудесен подарък за любимата е златен вибратор за 12 000 паунда. Обвита в 18-каратово злато секс играчката на Коко де Мер предлага пет вида вибрации и различни нива на интензивност.

Останалите винаги добри подаръци са бижута, екскурзии, скъпа козметика и кожени чанти. Ако направите този избор, със сигурност няма да сбъркате.

Източник: БГНЕС