Зимните чанти - лукс по италиански
Зимните чанти - лукс по италиански / netinfo

Тази зима като акцент в цялостния външен вид на дамите е чантата, в различни модели и цветове. Най-после вече не е задължително комбинирането на един и същи цвят обувки и чанта. Това естествено предизвиква оживление сред дамите и спокойно могат да се видят по улиците жени с черна чанта в комбинация с цикламени ботуши, бежово кафява чанта и черни лачени полуботушки.

Много интересни са чантите от изкуствена кожа в комбинация със заешка кожа и малки дръжки. Този вид чанти могат да се носят от сутрин до вечер на всякакво облекло. Малките чантички вървят заедно с по - голяма чанта тип пазарска наречена shopper bag, цветовете и на двете са винаги различни и са кафяво, оранжево, жълто и черно. За дамите, които предпочитат само черно и бяло, има и чанти с комбинация на черни и бели квадратчета - всичко това от плат и изкуствена кожа, а ципът и външният джоб завършват вида на зимната чанта.

Истински лукс са чантите на Gucci, Prada, Louis Vuitton. Tod’s предлага както винаги удобство и лукс за обувки и чанти, но на доста високи цени. Miu Miu – кожени чанти с външен джоб и средна дръжка, всичко кафяво и наподобяващо чантите от 60-те години.

Chanel предлага бялата си чанта, доста голяма и практична. Hogan съчетава удобство, лукс и практичност в комбинация с полуботушки с огромен квадратен ток и чанта с външни джобове и средна дръжка.

<!--Sm-->

Fendi предлага малка леопардова чанта в комбинация със същия колан и кожено палто. Не липсва и екстравагантността на чантите на Braccialini, които са невероятно скъпи, към 3000-4000 евро, и са под формата на жаба или кола. Дори чанта на Versace - лачена, черна от плат и изкуствена кожа, стил 60-те години - е много по-евтина, само 1870 евро.

Лидер в цените е Louis Vuitton. 4500 евро струва наистина луксозната чанта с къси дръжки, от леопардова кожа, пластмаса и найлон.

И тази зима ще се носят повече панталони. Аксесоарите са на първо място, колан в комбинация на обувки и ботуши, чанта в комбинация на часовник или гривна. Не са за пренебрегване също цветовата комбинация на чорапи и чорапогащи и шалове, както и комбинациите на материи - вълна, коприна и всякаква синтетика.

Тази зима модата предлага за щастие много неангажиращи комбинации, така че дамите да имат напълно богат избор да съчетаят всичко ново, което купят с всичко старо, което имат.