Финалист от най-популярния руски формат избра сцената на X Factor за своето музикално бъдеще. „Искам професионалната ми кариера да започне от България!", разказа 15-годишният Кристиян Костов, който пристигна от Москва специално за шоуто. Въпреки огромния музикален пазар в Русия и постигнатите успехи, младият изпълнител желае именно България и X Factor да бъдат неговия трамплин.

Финалист от руски музикален формат се бори за място в X Factor

Журито на X Factor омилостиви хипхоп психопат
netinfo

„Хип-хоп психопатът"  Борис Накев пристигна с груби провокации и гневно настроение, но си тръгна окрилен от журито на X Factor. Звездната четворка реши да покаже на младия изпълнител, че на бунтарството и агресията може да се отвърне с усмивка и обнадеждаващо „да".

Криско даде зелена светлина на потенциална стажантка на Заки, който беше специален гост на журито в изминалия епизод. Студентката по право  Живка Захариева получи предложение от ментора за стаж в кантората му малко преди r&b изпълнителят да реши да я задържи в шоуто.

С танци и музикално изпълнение реши да се пробва и най-възрастният кандидат в шоуто - 78-годишният Христо Поляков. След своето изпълнение пловдивският музикант реши да влезе във форма с  поредица от клекове, с което доказа на журито, че няма възраст за приповдигнатия дух и чувството за хумор.

Участник в X Factor получи най-неочакваното предложение от Криско

Добре познат на екипа кандидат долетя специално от САЩ, за да разбере дали може да пее толкова добре, колкото  танцува. Марио Михайлов, който е част от балета на X Factor, мечтае да влезе в ролята на главно действащо лице - този път с микрофон в ръка. Въпреки голямото желание, журито остана категорично, че танците са талантът на Марио, а пеенето може да бъде приятно хоби.

Кандидат с визия на Лейди Гага ще опита своя шанс в последния кастинг епизод преди следващия етап на шоуто - тренировъчния лагер. Участник от предишен сезон ще заложи на дует за тазгодишното си представяне. Участникът от втори сезон на X Factor - Георги Арсов, ще се появи в нова неочаквано добра комбинация.

Гледайте последния кастинг епизод във вторник вечер от 21:00 ч. по НОВА.

Следете най-интересните новини на официалната фейсбук страница на предаването, както и любимите си моменти от X Factor в официалния канал  във vbox7.com.